Site HaritasıRSS
KLU Öğrenci Kulüpleri

Nasıl Kulüp Kurabilirim?

17/01/2017 15:11:47 - 15/06/2017 15:11:47 - 540 Takip
  1. Öncelikle kurmak istediğiniz kulübün etkinlik konusu mevcut kulüplerimizden farklı olmalıdır. Başka bir deyişle aynı etkinlik konusu ile ilgili birden fazla kulüp kurulamaz.

Mevcut Kulüp Listesi için tıklayınız

2. Kurmak istediğiniz kulübün amaç ve işleyişini belirleyen bir tüzüğü olmalıdır.

Kulüp Tüzük Şablonu için tıklayınız

3. Kulübünüzün bir Akademik Danışmanı olmalıdır. Akademik Danışmanınız başka bir kulüpte böyle bir görevde yer alamaz.

Kulüp Danışman Talebi Dilekçesi için tıklayınız

4. Kurmak istediğiniz kulüp için aşağıdaki dilekçeyi doldurunuz.

Kulüp Kurulma Talebi Dilekçesi için tıklayınız

5. Aşağıdaki 3 formu doldurulmuş olarak Başkanlığımıza elden teslim ediniz.

•             Kulüp Tüzüğü
  •             Kulüp Danışman Talebi Dilekçesi
  •             Kulüp Kurulma Talebi Dilekçesi

6.Talebiniz Başkanlığımıza ulaştıktan sonra başvurunuz incelenerek Rektörlüğe sunulur.

7. Başvurunuz uygun bulunduğu takdirde kulübünüzün aktif hale gelmesi için Yönetim ve Denetim kurullarında yer alacak en az 15 üyenin bulunduğu, kulüp başkanının seçileceği ilk genel kurul toplantısını yapmanız gerekmektedir.

Kulüplerimiz hakkında ayrıntılı bilgi için Kırklareli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Öğrenci Kulüpleri Yönergesini inceleyiniz.

klu

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.